Чисто НОВ – Под Наем,
град Варна, Гранд Мол
75м²
2-Стаен
4 от 8
358 € Продадено
Многостаен – Под Наем,
град Варна, Бриз
175м²
4-Стаен
2 от 5
600 € Продадено
Двустаен, Възраждане,
град Варна, Възраждане
60м²
2-Стаен
30999 € Продадено
Мезонет, Център,
град Варна, Център
153м²
Мезонет
5 от 6
75000 € Продадено