мезонет,
град Варна, Бриз
122м²
Мезонет
1
174999 € Продадено
Мезонет, Централна поща,
град Варна, Център
105м²
Мезонет
5 от 6
95000 € Продадено
Мезонет,
град Варна, Колхозен Пазар
105м²
Мезонет
3 от 4
96999 € Продадено
Мезонет на метри от Морската градина,
град Варна, Спортна Зала
147м²
Мезонет
175000 € Продадено
Мезонет,
град Варна, ЛК Тракия
165м²
Мезонет
6 от 6
123000 € Продадено
Мезонет, Аспарухово,
град Варна, Аспарухово
97м²
Мезонет
3 от 4
66990 € Продадено
4-стаен,
град Варна,
135м²
Мезонет
5 от 6
179000 € Продадено
Мезонет, Лятно кино Тракия,
град Варна, ЛК Тракия
182м²
Мезонет
4 от 5
97990 € Продадено
Мезонет Лятно кино Тракия,
град Варна, ЛК Тракия
130м²
Мезонет
3 от 4
98990 € Продадено
Мезонет, Зимно Кино Тракия,
град Варна, ЗК Тракия
130м²
Мезонет
4 от 5
77990 € Продадено
3 – Стаен, Център,
град Варна, Център
130м²
Мезонет
5 от 6
106990 € Продадено
МЕЗОНЕТ, град Варна, Погреби,
град Варна, Погребите
82м²
Мезонет
5 от 5
67000 € Продадено
Мезонет, Център,
град Варна, Център
153м²
Мезонет
5 от 6
75000 € Продадено