Офис, Трошево,
град Варна, Трошево
68м²
Офис
0 от 6
67990 € Продадено
ФРИЗЬОРСКИ САЛОН, ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР,
град Варна, Идеален Център
90м²
Офис
0 от 5
185000 € Продадено
Офис, Левски,
град Варна, Левски
137м²
Офис
0 от 7
139999 € Продадено