Едностаен, Шкорпиловци,
град Варна,
38м²
1-Стаен
3 от 6
37990 € Продадено
1-стаен, Нептун,
град Варна, ЛК Тракия
44м²
1-Стаен
3 от 5
62000 € Продадено
Едностаен апартамент, Възраждане,
град Варна, Възраждане
41.3м²
1-Стаен
6 от 11
48800 € Продадено
1-стаен, Базар Левски,
град Варна, Левски
41м²
1-Стаен
1 от 4
64990 € Продадено
1-стаен, Погреби,
град Варна, Погребите
54м²
1-Стаен
5 от 8
50000 € Продадено
1-стаен, Колхозен пазар,
град Варна, Колхозен Пазар
31м²
1-Стаен
1 от 7
27800 € Продадено
Едностаен Обзаведен,
град Варна, Трошево
50м²
1-Стаен
4 от 4
62000 € Продадено
Едностаен, ЛКТ,
град Варна, ЛК Тракия
49м²
1-Стаен
1 от 5
53900 € Продадено
Едностаен, Левски,
град Варна, Левски
48м²
1-Стаен
8 от 8
51500 € Продадено
Едностаен, Възраждане,
град Варна, Възраждане
35м²
1-Стаен
2 от 4
175 € Продадено
Едностаен, Виница,
град Варна, Виница
33м²
1-Стаен
2 от 5
37990 € Продадено
Едностаен, Младост,
град Варна, Младост
35м²
1-Стаен
3 от 14
34990 € Продадено
Едностаен, Колхозен,
град Варна, Колхозен Пазар
12м²
1-Стаен
6 от 6
16500 € Продадено
Едностаен, Цветен,
град Варна, Цветен
42м²
1-Стаен
2 от 8
42250 € Продадено
Двустаен, Виница,
град Варна, Виница
31м²
1-Стаен
4 от 4
39990 € Продадено
Едностаен, Кабакум,
град Варна, м-т Кабакум
37м²
1-Стаен
5 от 6
51500 € Продадено