Тристаен, Автогара,
град Варна, Автогарата
74м²
3-Стаен
5 от 8
55000 € Продадено
Тристаен, Зимно кино Тракия,
град Варна, ЗК Тракия
130м²
3-Стаен
2 от 5
333 € Продадено
Тристаен, Младост,
град Варна, Младост
86м²
3-Стаен
6 от 8
95990 € Продадено
Тристаен, Младост,
град Варна, Младост
97м²
3-Стаен
4 от 6
136000 € Продадено
Тристаен, Виница,
град Варна, Виница
93м²
3-Стаен
3 от 5
77500 € Продадено
Тристаен, Владиславово,
град Варна, Владиславово
55м²
3-Стаен
3 от 8
67500 € Продадено
Тристаен, Зимно Кино Тракия,
град Варна, ЗК Тракия
75м²
3-Стаен
2 от 6
117000 € Продадено